Veelzijdige vakantiebestemming in de Ardennen met topbestemming Durbuy

Steeds meer Nederlanders kiezen de Ardennen uit voor hun volgende vakantie. In Wallonië vind je charmante steden en dorpen met kastelen, kerken en musea. Durbuy is zo'n plaats die een bezoek waard is.

Verblijf daarbij in één van onze twee vakantievilla's geschikt voor de hele famillie of groep tot 15 personen. Vanuit Villa Paradis of Villa BeauxRegards vertrekken verschillende wandeltochten die je voeren dwars door de bossen, langs snelstromende riviertjes en naar schitterende uitzichtpunten. De Ardennen bieden natuur, rust en ruimte.

Vanuit onze vakantievilla's laten we je kennis maken met deze prachtige streek: een wandelparadijs, uitstekende fietsmogelijkheden, verrassende steden met cultuur en historie, de ongerepte natuur en een internationaal geprezen keuken.

Wandel- en fietsparadijs in de Ardennen vanuit een luxe vakantiewoning

Als je van wandelen houdt, vind je in de Ardennen een zeer uitgebreid aanbod van wandelroutes. 

Veel Nederlanders trotseren met de fiets de heuvels van de Ardennen. Er is een netwerk van vlakke fietsroutes. de Ravelroutes lopen langs rivieren en over oude spoorwegen die zijn omgebouwd tot fietspaden.

Waar overnachten in de Ardennen nabij Durbuy, Barvaux, Marche-en-Famenne, Huy?

Welkom in de Ardennen en verblijf met je familie en/of vrienden in een vakantievilla met zwembad, jacuzzi, zwembad, prachtig panoramisch uitzicht, zoals in Villa Paradis of Villa BeauxRegards, slechts op 260 km van Utrecht en 1/2u rijden vanuit Maastricht.

Voor beschikbaarheid, klik hier 

interesse om te huren?

Klik hier voor aanvraag of stuur een mail naar info@ardennenvakantievilla.be, vermeld het aantal aanwezige personen en de gewenste periode.  

Contacteer ons nu voor meer info en vrijblijvend advies of een gewenste reservatie.