Ardennen Durbuy: ontdek onze 3 privé vakantiewoningen met privé zwembad, sauna, jacuzzi, wellness, residentieel gelegen, volledige privacy... 

 Reserveer nu snel de scherpste last minutes en droom weg van je vakantie in de Ardennen... je boekt nu rechtstreeks bij ons als eigenaar.

Alleenstaande vakantievilla's Ardennenvakantiehuizen: Villa Bois Riga, Villa BeauxRegards en Villa Paradis., allen gelegen nabij Durbuy, Hotton, Marche, Rochefort, Modave, Huy, Baraque de Fraiture,..

Te huur voor weekend, midweek, week of à-la-carte. 

Luxe accommodaties in de Ardennen. Genieten van adembenemend, mooie panorama uitzichten, heerlijke vakantie in de Ardennen. Bekijk ons luxe en charmante vakantiewoningen aanbod. Altijd een uniek vakantiehuis met privé zwembad dat bij je past. Steeds prachtige ligging.

Klik hier voor aanvraag gewenste periode

Luxe, charme en gezelligheid zijn onze belangrijkste troeven bij het huren van onze vakantievilla in de Ardennen nabij Durbuy. Deze Ardennen villa's vormen het gedroomde verblijf met familie en vrienden. Drie vakantiewoningen, voor elk wat wils, een villa met inpandig zwembad om heerlijk in te plonzen, een villa met privé buitenzwembad, jacuzzi  en sauna om lekker te ontspannen. In onze vakantievilla’s in de Ardennen zijn alle ingrediënten voor een luxueus of charmant weekend aanwezig. Een villa in de Ardennen huren rechtstreeks bij ons als eigenaar biedt u het extraatje dat uw welverdiende vakantie onvergetelijk zal maken!

Reserveer nu snel de scherpste last minutes en droom weg van je vakantie!

Zoekt u naar een vakantievilla in de ardennen voor weekend, midweek, volledige week of een aantal dagen? 

Interesse? klik hier voor aanvraag of stuur een mail naar info@ardennenvakantievilla.be, vermeld het aantal aanwezige personen en de gewenste periode.  

Contacteer ons nu voor meer info en vrijblijvend advies of een gewenste reservatie. 

Weekend gezellig samen zijn met familie en vrienden in Ardennen Vakantievilla BeauxRegards.