Somme-Leuze nabij Durbuy

Somme-Leuze ligt in de zogenaamde ‘Vallée des Saveurs' (‘Vallei van de Smaak') middenin de Belgische Ardennen. De streek is bekend voor de vele heerlijke streekproducten en telt een aantal eersteklas restaurants. Geniet van een stevige wandeling door de prachtige natuur en sluit de dag af met een uitgebreid diner in vakantievilla BeauxRegards met zwembad en 6 slaapkamers of Villa Paradis ook met zwembad en 7 slaapkamers. Beide voor families vanaf 5 tot 15 personen, te huur voor weekend, midweek of één week. 

Het gezellige Somme-Leuze ligt trouwens op slechts 10 minuten van Durbuy, het ‘kleinste stadje ter wereld' en één van de mooiste plekken van de Ardennen.  

Boerengolf 

Beleef met de familie ook eens een fantastische dag op de Ferme de la Bourgade. Een mooie boerderij waar je boerengolf kan spelen.Het is lekker lopen in de natuur en de weilanden met vrienden, familie of collega's. Deze boerengolfgbaan ligt in een mooie omgeving.  De golfbaan volgt het riviertje de Moressée dwars doorheen het prachtige landschap van de Belgische Ardennen.
Het boerengolfterrein telt ongeveer tien holes en de weiden worden nog altijd gebruikt door de landbouwers. Het zou dus wel eens kunnen dat u tussen de koeien of de schapen staat te golfen. De teams tellen twee tot vijf spelers en beiden krijgen een formulier om de resultaten te noteren.
In tegenstelling tot gewone golf, is boerengolf heel wat ruwer. De club is zwaarder en de bal veel groter. Het spreekt voor zich dat de ondergrond bij boerengolf eveneens véél minder vlak is dan bij traditionele golf. Nog een klein detail : de hole is een emmer. Iets makkelijker dan het gaatje bij de professionele golf.
Na het spel kunt u ter plaatse iets drinken: appelsap, lokale bieren, milkshake, ambachtelijk bereid ijs van verse melk... Indien u dat wenst, kunnen de zaakvoerders een picknickmand voorbereiden. Deze staat dan halverwege het parcours voor u klaar. Reservatie is verplicht.

Vakantie van hoge kwaliteit 

De twee vakantievilla’s met luxe zwembad staan garant voor een onvergetelijk romantisch verblijf op enkele stappen van de bekende stad Durbuy. Hier geniet je van een kwaliteitsvolle inrichting en optimaal comfort.

Bij aankomst word je meteen verleid door het landelijk kader van deze huizen. Het is een droombestemming voor een vakantie in de rust, in het hartje van het Ardense landschap. In de woonkamers heb je mooi meubilair en comfortabele zetels waarin je gezellige avonden zult beleven. De keukens zijn voorzien van een moderne uitrusting, ideaal om lekkere gerechten in klaar te maken en te proeven. 

Daarnaast beschikken de slaapkamers over fijne bedlinnen en een verzorgde inrichting. Uiteraard zul je hier ook van het unieke kader kunnen genieten in de mooie tuinen met grote terrassen. Een barbecue of een privé partijtje petanque zijn aanwezig. Bovendien kan je gebruikmaken van private parking.

Interesse? Klik hier.