De Grotten van Hotton

Trek naar de grotten van Hotton. Dat zijn de enige grotten die integraal geklasseerd zijn als Uitzonderlijke Natuurerfgoed van Wallonië. ze krijgen twee sterren in de Michelingids. Treed binnen in het diepste ter aarde. Kijk je ogen uit in de immense galerij van de Speleoclub. Zes kilometer lang en 70 meter diep. De subtiele en discrete verlichting zet de verschillende kleuren en gevarieerde vormen in de kijker. Een geweldige ervaring.

Het ontdekkingscentrum van de rivieren in Hotton heet Riveo. In dit  centrum leer je vissen. Je leert er ook alles over de verschillende manieren om met een rivier om te gaan. Na een paar uur heeft iedereen alvast een zaak geleerd : wees altijd voorzichtig en heb respect voor de natuur. Ook aan de diverse fauna en flora rond de rivieren wordt de nodige aandacht besteed.

voor overnachting in de omgeving :  De twee vakantievilla’s met luxe zwembad staan garant voor een onvergetelijk romantisch verblijf op enkele stappen van de bekende stad Durbuy. Hier geniet je van een kwaliteitsvolle inrichting en optimaal comfort.

Bij aankomst word je meteen verleid door het landelijk kader van deze huizen. Het is een droombestemming voor een vakantie in de rust, in het hartje van het Ardense landschap. In de woonkamers heb je mooi meubilair en comfortabele zetels waarin je gezellige avonden zult beleven. De keukens zijn voorzien van een moderne uitrusting, ideaal om lekkere gerechten in klaar te maken en te proeven. 

Daarnaast beschikken de slaapkamers over fijne bedlinnen en een verzorgde inrichting. Uiteraard zul je hier ook van het unieke kader kunnen genieten in de mooie tuinen met grote terrassen. Een barbecue of een privé partijtje petanque zijn aanwezig. Bovendien kan je gebruikmaken van private parking.

Interesse? Klik hier.