Zin in een gezellige uitstap met heel de familie op één van de mooiste locaties van Wallonië? Dan biedt Het Domein van de Grotten van Han jullie een unieke belevenis! 

Duik in de dieptes van de Grot van Han (het eerste UNESCO Global Geopark van België )en ontdek er met uw enthousiaste gids een fascinerende en intrigerende ondergrondse wereld. En laat u verrassen door het schitterende spektakel Origin! Een licht- en klankspektakel dat de Grot tot leven brengt. En dat op een diepte van 110 meter... De meest innovatieve technologieën gecombineerd in videomapping en lasers.Een 360°-beleving die je onderdompelt in de magie van een natuurlijke maar vooral bijzondere plek.

Niet voor niets werd de uitzonderlijke schoonheid van de Grot, met haar indrukwekkende druipstenen en grootse zalen, al meermaals beloond. Met 3 sterren in de Groene reisgids van Michelin bijvoorbeeld. En met de titel ‘Meest favoriete Toeristische Erfgoed van Wallonië’. Dankzij de nieuwe ledverlichting toont de Grot zich bovendien in vol ornaat, mét respect voor het milieu.

Een ontmoeting met ware natuurpracht

Verken het Wildpark, te voet of met de Safari-car. Bewonder de buitengewone natuur rond de Grot. De wilde dieren leven er in hun natuurlijke habitat, net zoals vele eeuwen geleden. Het Park, meer dan 250 hectare groot, is toegankelijk voor iedereen, jong en oud. Of je nu een fervent wandelaar bent, met het gezin op uitstap gaat, alleen eropuit trekt of een groepsactiviteit plant. We stellen je daarom verschillende formules voor om het Park te bezoeken, aangepast aan jouw ritme en je wensen. Wil je het Park op je eigen tempo te voet ontdekken op het Wandelpad? Trek er dan minstens 3 uur voor uit. Of kies voor de Safari-car. Dan ben je 1,5 uur onderweg in het Park in alle comfort, met zicht op de vele prachtige panorama’s en wilde dieren.

Rond uw bezoek aan het Domein af met een bezoek aan het PrehistoHan. In dit museum ziet u de bewijzen van zowat 10.000 jaar menselijke aanwezigheid in de Grot. Of spring binnen bij Han 1900 waar we u de vergeten beroepen en het leven aan het begin van de 20ste eeuw voorstellen.

Tel. 084 / 37 72 13 , ADRES:

Joseph Lamottestraat, 2 
5580 Han-sur-Lesse 
België

Zin in enkele dagen vol verwondering? Vind uw verblijf bij eigenaar van "ArdennenVakantievilla met privé zwembad": 

Zoekt u naar een vakantievilla in de ardennen voor je bezoek aan de grot van Han? Boek een weekend, midweek, volledige week of een aantal dagen!

Interesse? klik hier voor aanvraag of stuur een mail naar info@ardennenvakantievilla.be, vermeld het aantal aanwezige personen en de gewenste periode.  

Contacteer ons nu voor meer info en vrijblijvend advies of een gewenste reservatie.