Durbuy GT Tours®,  Vrijdag 22 april - zondag 24 april 2022, overnachtingen in Villa Bois Riga 4 tot 8 pers, Villa Paradis Durbuy tot 15 pers.; Villa BeauxRegards tot 15 pers.

We stellen u graag voor, de gloednieuwe DURBUY GT TOUR®! Van 22 tot 24 April 2022 is het zover. Ronkende motoren. Schitterende bolides. Een parcours om u tegen te zeggen. De DURBUY GT TOUR® wordt het moment om naar uit te kijken in april voor wie met zijn GT het mooie weer wil komen maken in het pitoreske Durbuy in België. Een heel weekend gewijd aan de nieuwste GT's.

David & Filip Bourgoo : "Naast klassieke auto's hebben we ook een zeer sterke passie voor snelle auto's. Daarom zijn we vereerd om de exclusieve DURBUY GT TOUR® te mogen hosten. Als geboren autoliefhebbers is dit een droom die uitkomt. Een tweedaags evenement in het zuiden van ons land in het geliefde Durbuy. Het belooft een prachtig weekend te worden, met volledige aandacht voor de GT Tour-deelnemers." De DURBUY GT TOUR® staat uitsluitend open voor moderne GT's jonger dan 20 jaar (vanaf bouwjaar 2001 t.e.m. 2021). Het levert een fantastische parade van prachtige auto's en krachtige motoren. 

Unieke sportwagens, culinaire hoogstandjes van chef Wout Bru, een fantastische snelle reis met spectaculaire snelheidstesten in een sprookjesachtige omgeving. Een recept voor kampioenen, afgestemd op de 'Gran Turismo' levensstijl en de auto's die het vertegenwoordigt! 

Het staat als een paal boven water dat het opnieuw - en méér nog - een ervaring wordt om van te smullen. Met een opgefrist en specifiek GT-programma, sportiever en uitdagender dan ooit. Op maat gemaakt van de gran turismo lifestyle en de wagens die hier hierbij horen. Met meer proeven op gesloten circuit waar de stuurmanskunsten van ware GT-piloten op de proef worden gesteld. En met dezelfde sterke focus op ieders veiligheid, zoals steeds onze grootste zorg. 

Boek uw overnachting in één van de vakantiewoningen van Ardennenvakantievilla.be: Villa Paradis of Villa BeauxRegards of Villa Bois Riga

Voorrang aan veiligheid

Om de veiligheid van deelnemers en publiek te garanderen en de tour in optimale omstandigheden te laten verlopen, wordt er bijzonder veel aandacht besteed aan veiligheid. De proeven vinden plaats op afgesloten circuits en de deelnemende wagens dienen zich tijdens de rondrit op de openbare wegen te allen tijde te houden aan de Belgische en Europese verkeersreglementeringen. Ze zijn bovendien uitgerust met een track&trace systeem waarmee hun snelheid strikt wordt gecontroleerd. Een extra garantie op een leuke en veilige tour.

Durbuy

Durbuy, de kleinste stad ter wereld, heeft veel te bieden. Het oude centrum van Durbuy met zijn geplaveide wegen en historische huizen is echt magisch. De steegjes, winkels en gezellige cafés en restaurants maken het plaatje compleet. Net buiten het dorp vindt u de mooiste landschappen. 

Wout Bru met 'La Bru'sserie en Wagyu Durbuy'

"Een echte smaaksensatie!"

Gelegen aan de rand van de Sanglier des Ardennes met een afgeschermd terras met uitzicht op Durbuy en het kasteel, vindt u 'La Bru'sserie' en Wagyu. Deze restaurants zijn volledig getransformeerd om u te ontvangen in een trendy omgeving. Chef-kok Wout Bru kookt zijn mooiste creaties voor u. Laat u betoveren door het talent van Wout Bru en zijn team. Zij transformeren de "klassiekers" van de gastronomie in een explosie van smaken!

Geïnteresseerd in dit weekend 22 - 24 april 2022? Take Away by Wout Bru en Koen Timmerman en verblijf in een privé vakantievilla met zwembad-sauna-jacuzzi.

Boek uw overnachting in één van de vakantiewoningen van Ardennenvakantievilla.be: Villa Paradis of Villa BeauxRegards of Villa Bois Riga

Interesse? Mail uw aanvraag naar info@ardennenvakantievilla.be en vermeld het aantal personen en gewenste huurperiode

Terug naar NIEUWS