Durbuy GT Tours®,  Vrijdag 23 april - zondag 25 april 2021

David & Filip Bourgoo : "Naast klassieke auto's hebben we ook een zeer sterke passie voor snelle auto's. Daarom zijn we vereerd om de exclusieve DURBUY GT TOUR® te mogen hosten. Als geboren autoliefhebbers is dit een droom die uitkomt. Een tweedaags evenement in het zuiden van ons land in het geliefde Durbuy. Het belooft een prachtig weekend te worden, met volledige aandacht voor de GT Tour-deelnemers." De DURBUY GT TOUR® staat uitsluitend open voor moderne GT's jonger dan 20 jaar. Het levert een fantastische parade van prachtige auto's en krachtige motoren. 

Durbuy

Durbuy, de kleinste stad ter wereld, heeft veel te bieden. Het oude centrum van Durbuy met zijn geplaveide wegen en historische huizen is echt magisch. De steegjes, winkels en gezellige cafés en restaurants maken het plaatje compleet. Net buiten het dorp vindt u de mooiste landschappen. 

Wout Bru

"Een echte smaaksensatie!"

Gelegen aan de rand van de Sanglier des Ardennes met een afgeschermd terras met uitzicht op Durbuy en het kasteel, vindt u 'La Bru'sserie' en Wagyu. Deze restaurants zijn volledig getransformeerd om u te ontvangen in een trendy omgeving. Chef-kok Wout Bru kookt zijn mooiste creaties voor u. Laat u betoveren door het talent van Wout Bru en zijn team. Zij transformeren de "klassiekers" van de gastronomie in een explosie van smaken!

Geïnteresseerd in dit weekend?

Boek uw overnachting in één van de vakantiewoningen van Ardennenvakantievilla.be: Villa Paradis of Villa BeauxRegards.