Durbuy

Na een aantal bezoeken aan pittoresk Durbuy zijn we verliefd geworden op het bijzonder mooie BeauxRegards, een vakantievilla voor 15 personen en nu met nieuw luxe zwembad.
 
Dankzij het verhuren van onze vakantiehuizen hebben we en nieuwe passie: het ontvangen van vakantiegangers. Onze huurders ontvangen graag tips over wandelingen, fietsroutes en leuke activiteiten in de buurt van Durbuy, Barvaux, Marche-en-Famenne, Hotton en Wéris. 

Als onze vakantievilla’s vrij zijn worden de tuinen netjes gemaakt. als eigenaar verhuren we dan ook graag onze luxe vakantiehuizen met zwembad nabij Durbuy.
 

Genieten van welverdiende vakantie

Wij verwennen onze vakantiegangers zodat ze reeds bij aankomst kunnen genieten van onze mooie vakantiewoningen met zwembad. Daar er 7 slaapkamers en 5 badkamers voorzien zijn komen de (groot)ouders met hun kinderen ook vaak terug.

Wij hebben de hoogste score van 4 sleutels bij Tourism Wallonië hetgeen vertrouwen geeft aan iedereen die een weekend, midweek of één week onze vakantievilla’s wensen te huren.

interesse om te huren?

Klik hier voor aanvraag of stuur een mail naar info@ardennenvakantievilla.be, vermeld het aantal aanwezige personen en de gewenste periode.  

Contacteer ons nu voor meer info en vrijblijvend advies of een gewenste reservatie.