Vakantievierders in de Ardennen willen er met de fiets op uit.

Meer vakantievierders kiezen vaker voor uitstapjes met de fiets.

Steeds meer mensen die vakantie vieren in de Ardennen, gaan er tijdens hun trip op uit met de fiets. In het hoogseizoen, van april tot en met september, worden er in de Ardennen, in het bijzonder regio Durbuy – Marche en Famenne – Barvaux – Hotton en Wéris, talrijke fietsvakanties ondernomen. Daarbij gaat het zowel om gewoon fietsen en e-biken. De onmetelijke bossen zorgen voor voldoende afwisseling voor mountainbikers. De hellingen variëren van konijnenheuvels tot heuse kuitenbijters.

Mogelijkheid tot huren van mountainbikes. Per mountainbike voor een ganse dag aan 25€. De fietsen kunnen bezorgd en opgehaald worden bij onze vakantievilla's aan 48€. 

Bij Ardennenvakantievilla.be vindt u het totale plaatje. We bieden gasten elegante, kindvriendelijke vakantievilla’s met luxe zwembad, sauna, jacuzzi en een fijne keuken, alsook fiets- en e-bikeverhuur voor onze gasten. Er zijn meerdere fietsroutes naar de mooiste golfbanen, historische dorpjes zoals Chardeneux, Durbuy, Wéris, alsook naar de rivieren waar het heerlijk is om te picknicken.

Bij Ardennenvakantievilla.be heb je keuze uit een moderne vakantievilla met zwembad met 7 slaapkamers en 5 badkamers of je  kan kiezen voor een typische Ardennensfeer vakantiewoning met luxe zwembad, 6 slaapkamers en 5 badkamers.

 

Interesse in een luxe, kindvriendelijke Ardennen vakantievilla met zwembad? Klik hier of mail naar info@ardennenvakantievilla.be