Wens je fietsen te huren regio Durbuy? Boek dan bij ArdennenVakantievilla.be en de fietsen worden aan je vakantiewoning gebracht.

U kan ook één van de talrijke fietsen of mountainbikes huren: bergfiets of stadfiets, voor groot en klein. Bij het huren van een vakantiewoning bij Ardennenspecialist Rudy Beckx, eigenaar van Villa Paradis Durbuy, Villa BeauxRegards en Villa Bois Riga, kan er gezorgd worden dat de fietsen of mountainbikes aan je vakantiewoning gebracht worden. 

Steeds meer mensen die vakantie vieren in de Ardennen, gaan er tijdens hun trip op uit met de fiets. In het hoogseizoen, van april tot en met september, worden er in de Ardennen, in het bijzonder regio Durbuy – Marche en Famenne – Barvaux – Hotton en Wéris, talrijke fietsvakanties ondernomen. Daarbij gaat het zowel om gewoon fietsen en e-biken. De onmetelijke bossen zorgen voor voldoende afwisseling voor mountainbikers. De hellingen variëren van konijnenheuvels tot heuse kuitenbijters.

Mogelijkheid tot huren van mountainbikes. De fietsen kunnen bezorgd en opgehaald worden bij onze vakantievilla's. 

Je kan dan heerlijke fietstochten maken vanuit Somme-Leuze naar Durbuy, Hotton, Barvaux of zelfs naar de befaamde stijle muur van Hoei (Huy).

Tevens is dit de perfecte locatie als u op zoek bent naar meer rust en ook aangename boswandelingen.

Charmante of luxe vakantiewoning met privé zwembad? Boek dan bij ArdennenVakantievilla.be. 

Geniet nog langer van uw verblijf door enkel dagen te overnachten in een charmante of luxe vakantiehuis, beoordeeld door Toerisme Wallonië met 4 sterren(!), van https://www.ardennenvakantievilla.be/nl/

U kan rekenen op persoonlijke, Nederlandstalige service. Op enkele km’s van Durbuy en Somme-Leuze waar de vakantiewoningen van ArdennenVakantievilla.be gelegen zijn.

Zoekt u naar een vakantievilla in de ardennen voor weekend, midweek, volledige week of een aantal dagen?

Interesse? klik hier voor aanvraag of stuur een mail naar info@ardennenvakantievilla.be, vermeld het aantal aanwezige personen en de gewenste periode.  

Contacteer ons nu voor meer info en vrijblijvend advies of een gewenste reservatie. Je mag ook meteen bellen naar 0475 37 00 30. Vanuit Nederland kies je 0032 / 475 37 00 30.

Bij Ardennenvakantievilla.be vindt u het totale plaatje. We bieden gasten elegante, kindvriendelijke vakantievilla’s met luxe zwembad, sauna, jacuzzi en een fijne keuken, alsook fiets- en e-bikeverhuur voor onze gasten. Er zijn meerdere fietsroutes naar de mooiste golfbanen, historische dorpjes zoals Chardeneux, Durbuy, Wéris, alsook naar de rivieren waar het heerlijk is om te picknicken.