Veilig gastronomisch dineren in je eigen bubbel in de Ardennen? 

Zalig om na het diner niet meer te moeten rijden maar gewoon in je vakantiehuis uitgebreid te  genieten van een verschillende gangen diner. 

Wij selecteerden voor u 2 topkoks in Durbuy: Wout Bru en Koen Timmerman. Hier zijn Take Away-afhaalgerechten mogelijk. 

Geniet van hun fijne gerechten in één van onze vakantiewoningen in de Ardennen met privé zwembad, te huur vanaf 4 personen. Boek nu klik hier

Take Away service in Durbuy by Wout Bru

Beschikbaar vanaf 12 februari van donderdag tot en met zondag af te halen na online bestelling.

Even voorstellen: Wout Bru genoot zijn opleiding in Ter Groene Poorte in Brugge en deed ervaring op in het buitenland. In Eygalières in het Franse Massif des Alpilles, opende hij zijn eerste zaken. Al snel leverden die hem één - en daarna twee - sterren op. Hij was te zien in diverse kookprogramma's op de Vlaamse tv, waarna Marc Coucke en Bart Maerten hem voorstelden om de culinaire teugels van Le Sanglier Durbuy in handen te nemen. 

Contact: Sanglier, Rue du Comte Théodule D’Ursel 14 in Durbuy.  Zie hun website voor TAKE AWAY klik hier en algemene website zie: www.sanglier-durbuy.be

Take Away Service Durbuy-Ô by Koen & Laurence Timmerman

Na enkele jaren in vermaarde restaurants in Durbuy chef te zijn geweest, staat Koen nu aan het roer van zijn eigen restaurant.

Laurence staat in voor het vriendelijk onthaal en een vlotte bediening in een ontspannen intieme sfeer.Door de seizoenen te respecteren, past de chef de menukaart regelmatig aan met seizoens- en streekprodukten. Dat nodigt uit tot verandering en creativiteit.

Contact: Warre 26 te Durbuy. Zie hun website: https://durbuy-o.be/nl

In onze vakantiewoningen is alles voorzien in de goed uitgeruste keuken om deze gerechten op te warmen, de tafel mooi te dekken en voldoende glazen om uw overheerlijke wijntjes te degusteren. Van harte welkom: Boek nu klik hier

Te huur vanaf 2 tot 15 personen voor weekend, midweek, week of à-la-carte. 

interesse om te huren?

Klik hier voor aanvraag of stuur een mail naar info@ardennenvakantievilla.be, vermeld het aantal aanwezige personen en de gewenste periode.  

Contacteer ons nu voor meer info en vrijblijvend advies of een gewenste reservatie. 

Terug naar NIEUWS