Golf in de Ardennen

De mooiste golfbanen in België ! Met vrienden weekend of 3-daagse golf spelen in de Ardennen ? Five Nations  

De Five Nations Golf Club Méan (nabij Durbuy)

De Five Nations Golf Club bevindt is ideaal gelegen vlakbij 2 luxe vakantievilla's met privé zwembad, jacuzzi, sauna en uniek panoramisch uitzicht... te huur voor weekend, midweek, enkele dagen naar keuze of één week.

Deze beide prachtbanen verzorgen samen een uniek aanbod.

Five Nations Golf Club Méan

De 18 holesbaan van Méan, die in 1990 door golfarchitect en topkampioen Gary Player werd getekend, is een bijzonder competitieve uitdaging met bijzonder veel afwisseling. Het 120 ha groot domein, dat zich uitstrekt over een groot plateau en een kleine beboste vallei, richt zich tot alle handicaps. De kwaliteit  van de baan en de omkaderende infrastructuur waarborgen een unieke ervaring in een golvend landschap.

In de brasserie van Five Nations heb je een schitterend terras waar je heerlijk kan tafelen en genieten van het uitzicht.

Golf Five Nations in Méan is één van de mooiste golfbanen in België ! Gelegen op 10 minuten rijden van Durbuy stadje, kasteel van Modave en op wandelafstand van twee vakantievilla's met 5, 6 of 7 slaapkamers inclusief privé zwembad, sauna, jacuzzi en prachtig panoramisch uitzicht.

Waar overnachten voor 3-daagse golfbeleving in Durbuy?

Op wandelafstand van luxe vakantiewoningen:  VIlla Paradis en Villa BeauxRegards.

Villa Paradis : 7 slaapkamers, 5 badkamers met inpandig zwembad, whirlpool-jacuzzi, ruime living met houthaard, privé petanquebaan en privé tennisterrein. Ook een biljart, tafelvoetbal en ping-pong tafel zijn aanwezig.

Villa BeauxRegards : 6 slaapkamers, 5 badkamers, buitenzwembad, jacuzzi, uniek panoramisch uitzicht, privé petanquebaan. 

 

Voor meer info klik hier.

Terug naar nieuws