Actueel hebben we nog één vakantievilla vrij voor Hemelvaart 10 - 17 mei 2021 en Pinksterweekend 291 mei - 25 mei 2021, privé villa met zwembad, jacuzzi, sauna, speeltuin, prachtig uitzicht, ...

Interesse in een voordelig tarief? Stuur een mail naar info@ardennenvakantievilla.be of tel. 0032 475 37 00 30.

Terug naar Nieuws

Hemelvaart 2021 Pinksterweekend 2021 nog vrij.

Vakantievilla’s met privé zwembad nabij Durbuy nog te huur tijdens Hemelvaartwekend of Pinksterweekend.

 

De reservaties voor vakantiewoningen met luxe zwembad worden vaak tijdig geboekt. Dit is ook de ervaring van verhuurder ArdennenVakantievilla.be, bekend voor zijn hoogste score ontvangen van Tourisme Wallonië: maximum score van alle 4 sleutels! 

Villa Paradis en Villa BeauxRegards zijn volledig ingerichte, kindvriendelijke vakantiewoningen inclusief binnen of overdekt zwembad, sauna en jacuzzi.

De afgelopen jaren boeken Belgen en Nederlanders steeds vroeger deze vakantiewoningen om de gewenste vakantieweek te reserveren. 

 

“Belgen en Nederlanders genieten graag van een vakantie in de Ardennen en een verblijf in een luxe vakantievilla met privé zwembad. Door vroeger te reserveren, tevens een opvallende trend, kunnen zij de juiste gewenste datum boeken dat voor iedereen van de familie en vrienden past.”

Rudy Beckx, eigenaar ArdennenVakantievilla.be 

 

Voor meer info, klik hier.... vrijblijvende prijsaanvraag Ardennen Vakantievilla met zwembad nabij Durbuy

 

Terug naar Nieuws