Herfstvakantie Ardennen 2022 vakantiehuis met luxe zwembad 

Ieder seizoen is het genieten in de Ardennen, maar de herfst is favoriet omwille van de prachtige herfstkleuren en frisse lucht in de Ardennen! Een prachtig kleurenspel van geel, rood, oranje terwijl je een stevige wandeling maakt in de buurt van Durbuy! Een frisse neus ophalen, genieten van de kleurrijke landschappen, wilde dieren spotten of paddestoelen plukken. 

De herfst is ook de periode dat de mannelijke herten bronstig worden en ze proberen met hun indrukwekkend gebrul een hinde te lokken. Bezoek met een gerust hart de Belgische Ardennen en kom tot rust in de bossen.

Ontdek sfeervolle en luxe vakantiehuizen met wellness nabij Durbuy!

Met familie en vrienden naar de Ardennen tijdens Herfstvakantie 2022? Weekends en midweken in november en december zijn nog vrij bij ArdennenVakantievilla.be  

Meer info over onze tarieven, klik hier   

Nog te huur tijdens Herfstvakantie vaanf oktober tot november : vakantievilla met nieuw zwembad, sauna, jacuzzi, wellness, biljart, ping-pong, tennis- en jeu-de-boulesterrein, prachtig panoramisch uitzicht vanop je terras.

In deze tijd van het jaar staat er ook wild op het menu van de Ardense restaurants. Vanaf begin oktober is de jacht op het wild open in de Ardense bossen, maar de meeste restaurants wachten met wildmenu's vanaf half oktober. Eerst wordt de jacht op het grotere wild geopend, zoals hert, ree en everzwijn, iets later die op het gevogelte, zoals fazant. De meeste restaurants wachten tot er zowel groot als klein wild op de markt is, zodat ze hun menu meteen helemaal in het teken van het wild kunnen zetten, van duivenborst tot reebokfilet.

Luxe vakantiehuis met zwembad te huur nabij Durbuy = vanuit Maastricht ca. 40 minuten rijden.

De Ardennen, en vooral regio Durbuy, Somme-Leuze blijven een populaire bestemmingen voor een weekend, midweek of één week vakantie. Luxe, comfort, uniek panoramisch uitzicht vanuit je privé terras, luxe privé binnen- en buitenzwembad, sauna, jacuzzi, grootse tuin, privé petanquebaan zijn te huur.

Supermarktje, bakker, frituur, taverne-restaurant, golfbaan Five Nations Méan Durbuy met terras en schitterend uitzicht over de valleien.... reeds op wandelafstand bereikbaar

Voor meer in of mail naar info@ardennenvakantievilla.be

Meer info over onze tarieven, klik hier   

Vakantievilla Ardennen met luxe zwembad

Ook sauna, jacuzzi nabij Durbuy gelegen, te huur vanaf 6 tot 15 personen. Te huur tot 7 slaapkamers en tot 5 badkamers.