Sfeervolle vakantiewoningen met binnenzwembad.

Met familie en vrienden in Ardennen? Sfeervolle vakantiewoningen tot 15 personen met binnenzwembad, sauna, tuinjacuzzi, speelkamer voor kinderen...

Villa BeauxRegards Villa Paradis en Villa Bois Riga 

Vakantievilla's met 3 à 7 slaapkamers, 5 badkamers, sfeervol interieur, verwarming op iedere slaapkamer... Je bent welkom met je (klein-) kinderen en vrienden. Inclusief sauna, jacuzzi in de tuin, speelruimte voor de kinderen, te boeken rechtstreeks bij de eigenaar, klik hier:  

Als eigenaar van sfeervolle vakantievilla's verhuren wij onze beide vakantievilla's het ganse jaar.

Vakantiewoning BeauxRegards tot 15 personen (kinderbed op aanvraag) heeft recent een vernieuwd interieur. Open keuken met alle nodige benodigdheden om te koken of ga je liever naar het restaurant gelegen op wandelafstand. Vooral het panoramisch uitzicht is hier adembenemend mooi. Ook 5-persoons sauna en zelfs een nieuwe jacuzzi nabij het overdekt zwembad dat ganse jaar verwarmd wordt op 29°C. Hier is het heerlijk voor een weekend tijdens de wintermaanden samen met je familie en/of vrienden.    

Klik hier voor tarieven.  

Hier is het ook leuk om een familiefeestje te vieren. Met z'n allen in de Ardennen verblijven in een leuke vakantiewoning met zwembad, sauna en jacuzzi.

Promotietarieven voor de maanden januari en februari 2022

Ardennen vakantievilla sauna, jacuzzi, ...