Labyrint nabij Durbuy

Labyrint van Barvaux: uniek in België! Eens we erin zitten, willen we er niet meer uit...

In de buurt van Somme - Leuze vind je het Labyrint van Barvaux. Hier moet je echt eens met je kinderen of kleinkinderen naartoe. Het is een echt labyrint dat helemaal in maïs is opgetrokken. Elk jaar opnieuw wordt tegen het einde van het seizoen de maïs afgereden. het daaropvolgende seizoen herbeginnen ze, met een nieuw labyrint, met weer een ander thema. Labyrint Doolhoven, zo groot als 22 voetbalterreinen, met geheime doorgangen en kleine steegjes die je doen verdwalen. De bezoeker moet in het labyrint, gelegen vlak bij Durbuy, zijn weg terugvinden met behulp van de verhalen van fabelachtige figuren.
Loop verloren in het labyrint van begroeide muren, geheime gangen en doodlopende steegjes. Zoek uw weg door deze doolhof aan de hand van meeslepende verhalen van sprookjesfiguren. Neem de uitdaging aan, zoek de uitweg met het hele gezin en ontmoet deze intrigerende personages. Het labyrint gaat jong en oud bekoren, een parcours die je zeker moet ontdekken, 620m² groot. Kinderen zijn hier dol op!

Het doolhof is de hele zomer geopend.

Hier beleef je een ludieke activiteit, zeker een bezoekje waard met de hele familie. Ook de kinderen zullen het appreciëren! 

Er zijn oneindig veel manieren om van de prachtige landschappen van de streek te genieten.  

Voor een mooi verblijf zijn de twee vakantievilla’s BeauxRegards en Villa Paradis, bekroond door toerisme Wallonië met maximum score van 4 sleutels, een aanrader. Voor info mail naar info@ardennenvakantievilla.be

Interesse? Klik hier.