Op zoek naar een vakantiehuis waar je hond welkom is?

Herken jij de zoektocht naar het perfecte vakantiehuis? En als je dan het perfecte vakantiehuis hebt gevonden, is/zijn je hond(en) niet welkom?

Op vakantie gaan is extra leuk wanneer je je hond mee mag nemen. In onze vakantiehuizen middenin de Belgische Ardennen is je hond van harte welkom.

Het is best een beetje zoeken om een vakantiehuis te vinden waar je je hond mee naartoe mag nemen. Het voordeel van een verblijf in de Ardennen is dat je midden in de natuur vakantie viert. Je bent omringt door mooie bossen, groene heuvels, groene velden, bijzondere flora en fauna en pittoreske dorpjes. Je kunt volop genieten van een veelzijdige vakantie in dit mooie natuurgebied.

Je kan wandelingen maken langs oude kastelen en ruïnes die op heel veel verschillende plekken liggen. Zo is een vakantie in de Ardennen bij voorbaat al geslaagd en kun je jouw reis op je eigen manier indelen.

Omdat onze vakantiewoningen temidden van de natuur liggen, zijn ze zeer geschikt voor vakantiegangers met honden. Je viervoeter is van harte welkom. Hier kan je alvast met het hele gezin en de honden genieten van een natuurvakantie.

Wij vragen enkel dat u ervoor zorgt dat alles netjes in en rondom onze woning wordt achtergelaten, inclusief in de tuin. 

Hoe vind je een vakantiehuis Ardennen honden welkom? Suggesties nodig? Ontdek onze vakantiehuizen: 

Begin te dromen, doe inspiratie op, maak plannen, bereid een uitstap voor.... Met je hond op vakantie in de Ardennen betekent dubbel feest. Want samen met je hond kun je er in de natuur op uit trekken. 

Ontdek onze vakantiehuizen: Ook voor de hond is er meer dan ruimte genoeg. Op het terrein zelf, maar ook in het nabijgelegen Durbuy is er een ruime keuze aan wandel- en fietsroutes.

De hond kan zich hier heerlijk uitleven met voldoende ruimte om de woning heen en de bosrijke omgeving. Kortom er is meer dan genoeg ruimte voor de hond.

Villa Bois Riga

Vanaf 2 tot 8 personen, Laatste huis in doodlopend straatje = volledige privacy.

Villa BeauxRegards

Vanaf 6 tot 15 personen, Groot terras aan de vakantievilla (kindvriendelijk) met adembenemend mooi uitzicht.

Villa Paradis

Vanaf 6 tot 15 personen, Prachtig panoramisch uitzicht, privacy en rust op meer dan 1 ha., groot terras.

Zoekt u naar een vakantievilla in de ardennen voor weekend, midweek, volledige week of een aantal dagen? 

Reserveer nu een onvergetelijke vakantie voor je hond(en) en jezelf:  klik hier voor aanvraag of stuur een mail naar info@ardennenvakantievilla.be, vermeld het aantal aanwezige personen en de gewenste periode.