Waar wilt u Oud & Nieuw, 2021-2022, doorbrengen? Breng Oudjaarsavond door met vrienden en familie

Beleef een onvergetelijk begin van 2022 met familie en vrienden in een vakantiehuis met oudjaar. Dan gaat u op een bijzondere manier het nieuwe jaar in.

Zwembad, jacuzzi, sauna, honden toegelaten... met deze criteria vindt u HET ideale vakantiehuis voor dit Nieuwjaar

Oud & Nieuw staat gelijk aan feesten. Kies dus een vakantiehuis met een uitgeruste keuken die compleet aan uw verwachtingen voldoet. En vergeet vooral niet om de lokale producten te proeven: wild, Ardense ham of champagne om te toosten op middernacht.
Natuurlijk is het ook ideaal om een vakantiehuis te kiezen dat in de smaak valt bij jong en oud: zwembad of sauna, om heerlijk te ontspannen onder volwassenen, een grote tuin voor de jongsten... Ondertussen spelen de tieners een potje tafelvoetbal of gaan ze pinpongen. Nee, u droomt niet, het is gemakkelijk om een vakantiehuis te reserveren met zulke faciliteiten.


Nog geen plannen met oudejaarsavond maar wilt u er wel even tussenuit? Vakantievilla met gezellige houthaard en privé binnenzwembad nog vrij Oudjaar / Nieuwjaar...

Villa BeauxRegards gelegen nabij het gezellige stadje DURBUY dat bekend is voor zijn kerstsfeer en het befaamde restaurant van Wout Bru, kan je nog boeken voor Oudjaar 2021 & Nieuwjaar 2022. Interesse? Mail ons op info@ardennenvakantievilla.be

6 slaapkamers en 5 badkamers, vakantievilla in Durbuy, Ardennen 

Er zijn 6 slaapkamers en 5 badkamers aanwezig, tot 15 personen welkom. Een groots privé binnenzwembad, biljart, tafelvoetbal, ping-pong, sjoelbak, jeu-de-boulesbaan en groots privé tuin met panoramisch uitzicht.

Hiervoor interesse? Mail naar info@ardennenvakantievilla.be , geef het aantal personen op, en vraag naar onze speciale, alles inbegrepen tarief.

 

Pers: "Villa BeauxRegards Durbuy is door toerisme Wallonië aanvaard bij de allerbeste vakantievilla's in de Ardennen. Je kan er genieten van een nieuw luxe overdekt zwembad (10 meter lengte!), sauna, jacuzzi, speelruimte voor kinderen, een ruime living met ruime open keuken, prachtig panoramisch uitzicht, mooie privé tuin op meer dan 1ha met speeltuintje, privé petanquebaan (jeu de boules)! Verder een tafelvoetbal (sjotterbak), ping-pong tafel...  Als eigenaar biedt de eigenaar de huurders een sfeervolle vakantiewoning inclusief persoonlijke, Nederlandstalige service. Ook hun grootse Villa Paradis, in Somme-Leuze nabij Durbuy kan je huren inclusief een inpandig luxe privé zwembad, wellness, mooie houthaard, privé jeu-de-boulesbaan en panoramisch uitzicht tot 15 personen."

 

Klik hier om vrijblijvend informatie aan te vragen. Mail ons op info@ardennenvakantievilla.be