Persbericht: In voorjaar is de vraag naar luxe vakantievilla's met zwembad in de Ardennen gestegen. Meer en meer families willen een weekend, midweek of ganse week samen genieten in alle rust en boeken vooral kindvriendelijke vakantievilla's waar een binnen- of buitenzwembad ter beschikking is. Terwijl de (groot-)ouders genieten van het prachtig panoramisch uitzicht over de valleien amuseren de kinderen zich in luxe zwembaden. Vakantievilla's met een sauna, jacuzzi, wellness hebben een extra troef bij families van 4 à 15 - 17 personen. 

Een aantal gîtes hebben ook een privé tuin met privé jeu-de-boules baan, ping-pong, tafelvoetbal, biljart, tennisveld... allemaal plezante activiteiten waarvan jong en oud kunnen van genieten.

Toerisme van Wallonië bekroond ook de beste vakantievilla's in de Ardennen met de maximu score van 4-sterren, zoals het prachtige Villa Paradis in Somme-Leuze en vakantiewoning BeauxRegards met zijn uitzonderlijk mooi panoramisch uitzicht.

Vooral Durbuy, het kleinste stadje, is een topper om met het ganse gezin te vertoeven. Hier zijn leuke boswandelingen, Kayak via het kasteel van Durbuy, fietsroutes en talrijke sfeervolle terrasjes met Ardeense specialiteiten menu's.

Meer info gewenst ? Stuur een mail naar   info@ardennenvakantievilla.be