De “RALLYE DE DURBUY®”: Welkom in de Ardennen

Van 29 april tot 2 mei 2021 wordt de wondere wereld van Durbuy en haar omgeving het strijdtoneel van ’s lands meest exclusieve oldtimers en hun liefhebbers. RALLYE DE DURBUY® strijkt er immers neer voor een driedaags car & lifestyle festival van internationale allure.

Een onvergetelijk event voor jong en oud, ondergedompeld in de charme van de Ardennen en de klasse van weleer.

Zoute Grand Prix Knokke-Heist

Zoute Grand Prix breidt uit en start hiermee aan de andere kant van het land. Het prestigieuze oldtimerfestival wil zich nationaal en internationaal profileren als een fulltime organisator van classic car events met een exclusief karakter waar ‘having a good time’ centraal staat. De zonnige zeedijk maakte plaats voor de magie van de Ardennen, en dat is meteen het voornaamste verschil. Spektakel en uitstraling staan ook in Durbuy immers op hetzelfde hoogste niveau en ook het parcours, de activiteiten en - niet onbelangrijk - de gastronomische voorzieningen zijn tot in de puntjes verzorgd. 

Het wordt genieten in overvloed van een onvergetelijke rij-ervaring tussen enthousiaste gelijkgestemden. Bovendien trekt de organisatie alle registers open met enkele zwierige verrassingen van formaat. Deze keer telt u niet de zandkorrels in uw schoenen maar wel de everzwijnen langs het parcours.  

Oldtimers

Tegen de achtergrond van la plus petite ville du monde is de RALLYE DE DURBUY® niet zomaar een oldtimerrally. Het uitgepuurde programma vol verrassingen en de verschillende formules maken er een echt car & lifestyle festival van, waar piloot en bezoeker ogen, oren en alle andere zintuigen de kost kunnen geven. De oevers van de Ourthe en haar betoverende omgeving worden zo heel even het schouwspel van een ongezien lentetoneel dat de autoliefhebber niet mag missen.

Als knallende start van het oldtimerseizoen neemt de RALLYE DE DURBUY® u mee op het ritme van de Ardennen voor een weekend vol spanning, rijplezier en hartverwarmende charme! 

Uitzonderlijke wagens

Het deelnemersveld van de RALLYE DE DURBUY®  belooft even exclusief als oogstrelend te worden, want het event is voorbehouden voor maximum 125 oldtimers die voor het eerst ingeschreven werden tussen 1920 en 1975. Meer info: RALLYE DE DURBUY® 

Interesse in dit weekend van 29 april tot 5 mei 2021?

Boek uw overnachting in één van de vakantiewoningen van Ardennenvakantievilla.beVilla Paradis of Villa BeauxRegards of Villa Bois Riga

Interesse? Mail uw aanvraag naar info@ardennenvakantievilla.be en vermeld het aantal personen en gewenste huurperiode.

Take Away by Wout Bru en Koen Timmerman en verblijf in een privé vakantievilla met zwembad-sauna-jacuzzi.

Terug naar NIEUWS