Reizen met je bubbel in eigen land... Ardennen! 

Wil je er graag even tussenuit met je gezin of partner? Ontdek wat de Ardennen te bieden hebben: geen stress, geen drukte… enkel jij en de natuur!

Het kan nu bij ArdennenVakantievilla.be

In de Ardennen valt ook heel wat te beleven!

Reizen naar het buitenland is op dit moment uit den boze. Maar ook hier bij ons valt er gelukkig heel wat te beleven. Reizen met je bubbel, in eigen land. Het kan!

Hou je van het comfort van een gezellige thuis, waar je kan ontspannen, koken, lezen, wandelen… maar dan in een heel ander decor? Dan zit je perfect in een vakantiewoning in de Ardennen.

Zoek je een woning waarin elk z’n eigen weg kan vinden? Met mogelijkheden voor de sporters, de wellnessfanaten en de wandelaars onder jullie, inclusief de hond?

Ontdek de mooiste wandelingen in de Ardennen in de buurt van jouw vakantiehuis en geniet van panoramische uitzichten in de schitterende natuur.

Check ons aanbod vakantiewoningen vanaf 2 pers. tot 15 pers.: Villa Bois Riga, Villa Paradis en Villa BeauxRegards

Verandering van omgeving geeft je nieuwe zuurstof! Of misschien eens vanop een andere locatie werken met prachtig uitzicht over de valleien? 

ArdennenVakantievilla.be verwelkomt je in veilige omstandigheden.

Twijfelen over de veiligheid van je verblijf, da’s helemaal niet nodig. Wij doen er alles aan om je veilig te verwelkomen. Zo worden onze vakantiewoningen grondig schoongemaakt voor je aankomst. Ook de afstands- en hygiënemaatregelen worden gerespecteerd.

Ook rond maaltijden hoef je je geen zorgen te maken: verwen jezelf en je gezelschap met een zelfbereide maaltijd, of maak gebruik van de take-away mogelijkheden in de omgeving Durbuy en Marche. Wij kunnen je lekkere tips geven! 

Promo: Bij nieuwe reservering voor verblijf in maart krijg je gratis een Take Away 3-gangenmenu van een topchef in Durbuy!

Wil je profiteren van deze aanbieding, stuur een mail met het aantal personen en gewenste datum naar rudy@ardennenvakantievilla.be

Tijd om te boeken?! Leg nu je vakantie vast. Ontdek onze vakantiewoningen op www.ArdennenVakantievilla.be