Sneeuwwandeling Baraque de Fraiture en Piste Du Benike; verblijf in een vakantievilla van eigenaar "ArdennenVakantievilla.be"

Breng uw vakantie dit jaar in de Belgische Ardennen door. En uw verblijf? Dat vindt u bij ArdennenVakantievilla. We bieden de keuze uit 3 verschillende vakantiehuizen / villa’s voor de gehele familie.

Met een vakantiehuis in de Ardennen, bent u verzekerd van een geslaagd verblijf. Een heerlijke maaltijd bereiden in een uitgeruste keuken en tijd doorbrengen met de mensen die u graag ziet. Cadeautjes uitpakken terwijl iedereen gezellig bij het haardvuur zit, of gezellig ontbijten met z’n allen. En dat in een vakantiehuis / villa dat is eens origineel in beperkt gezelschap vieren!

Een binnen- of overdekt buitenzwembad, sauna of borrelbad

Op zoek naar iets extra’s? Huur een huis met een binnen- of overdekt buitenzwembad, sauna of borrelbad. U kunt uw avonden dan echt op een bijzondere manier doorbrengen. 
Bovendien is er een feestelijke sfeer in de Ardennen en maak je wandeltochten door de bossen…alles is mogelijk. Wie weet wordt het zelfs een witte sneeuwwandeling in Baraque de Fraiture,... dus veel sneeuwplezier! Keer na de festiviteiten weer terug naar uw vakantiehuis / villa, voor een heerlijke rustige avond en geniet van alles wat het huis u te bieden heeft. 

U heeft het dus inmiddels wel begrepen: een weekend in de Ardennen staat voor een onvergetelijke tijd. Wacht niet te lang en boek uw vakantiehuis met de gewenste uitrusting waar u naar op zoek bent.

Vakantiewoningen nog vrij vanaf 2 personen  

Villa Bois Riga vanaf 2 tot 8 personen, Vakantiewoning Ardennen met zwembad, 1 tot 4 slaapkamers, 1 tot 4 badkamers, ook jacuzzi - sauna, prachtig panoramisch uitzicht.

Villa BeauxRegards, Vakantiewoning Ardennen met zwembad, 6 slaapkamers, 5 badkamers, ook jacuzzi - sauna, prachtig panoramisch uitzicht. 

Villa Paradis tot 15 personen, Vakantievilla Ardennen met zwembad , 7 slaapkamers, 5 badkamers, ook jacuzzi, sauna, ping-pong, biljart, tafelvoetbal, mooi panoramisch uitzicht.

Voor info:    klik hier   of stuur een mail naar info@ardennenvakantievilla.be

interesse om te huren?

Klik hier voor aanvraag of stuur een mail naar info@ardennenvakantievilla.be, vermeld het aantal aanwezige personen en de gewenste periode.  

Contacteer ons nu voor meer info en vrijblijvend advies of een gewenste reservatie.