Droom je van een weekend of vakantie in de natuur nu de lente ontwaakt?

Je voelt het, je hoort het, de lente komt eraan! In maart en april ontwaakt de natuur: de bomen worden groen en er verschijnen groene blaadjes en geurende bloesems, de vogels beginnen te fluiten en bouwen een nest en leggen eieren, de dagen worden langer en er is meer licht en jij trekt weer vaker naar buiten. Overdag is het al lekker warm in het zonnetje. We gaan fietsen, wandelen, golfen, tennissen, buiten spelen…in ieder geval de natuur in. Meer zonuren, warmere temperaturen en af en toe wat nattigheid.  Het ideale moment voor een weekendje weg in de natuur.

We hebben zolang binnen gezeten dat we op zoek gaan naar de natuur en open horizons. We willen het gevoel van ruimte hebben en dit liefst ontdekken op een sportieve manier. De mensen ontdekken terug de natuur. Vakanties in de ongerepte natuur en in vakantiewoningen blijven daarom scoren.

Ontdek de rijke flora en fauna, heuvelachtige landschappen en pittoreske rivieroevers tijdens een actieve fiets-, kajak- of wandeltocht, laat alle stress van je af glijden in de sauna en sluit de dag goed af met een Take Away diner van Sanglier, chef Wout Bru of Durbuy-o, chef Koen Timmermans.

Samen met je familie enkele dagen genieten in de Ardennen in de maand april, mei, juni of tijdens de zomer?

Suggesties nodig? Ontdek onze vakantiehuizen met privé zwembad

Begin te dromen, doe inspiratie op, maak plannen, bereid een uitstap voor.... 

Ontdek onze vakantiehuizen: extra veel lichtinval dankzij de grote, gloenieuwe  panoramische ramen... adembenemend mooi uitzicht op de natuur!

Vakantiehuizen met een geweldige lichtinval met daarbovenop een mooie tuin en een terras om te genieten van het mooie weer. Je geniet er van een prachtig uitzicht en een schitterende locatie.

Villa Bois Riga: te huur vanaf 2 tot 8 personen, groot terras aan de vakantievilla, zeer kindvriendelijk, en met adembenemend mooi uitzicht. 

Villa BeauxRegards Durbuy: te huur vanaf 6 tot 15 personen met een luxe ‘Infinity’ privé zwembad 10m x 4m: verwarmd iedere dag op 29°C, overdekt tijdens koude -en regenperiode, m.a.w het ganse jaar zwemmen en in volledige privacy! 

Villa Paradis Durbuy: te huur vanaf 6 tot 15 personen met inpandig privé zwembad, privacy en rust op meer dan 1 ha., groot terras (kindvriendelijk), prachtig uitzicht over de valleien en in de verte op de golfbaan Five Nations waar het ook heerlijk vertoeven is op het terras.

Zoekt u naar een vakantievilla in de ardennen voor weekend, midweek, volledige week of een aantal dagen? 

Interesse? klik hier voor aanvraag of stuur een mail naar info@ardennenvakantievilla.be, vermeld het aantal aanwezige personen en de gewenste periode.  

Tip: Wist je dat een midweek, van maandag tot vrijdag, voor 3 à 4 nachten, m.a.w tot 5 dagen, kan geboekt worden aan een aantrekkelijke tarief? Vraag naar het speciale midweek tarief bij de eigenaar