Vakantiehuizen Ardennen zwembad 4 tot 15 personen, boek bij eigenaar  

Te huur voor weekend, midweek of week: Vakantiehuis in de Ardennen, nabij het sfeervolle stadje Durbuy, met privé zwembad waar 4 tot 15 personen welkom zijn. Boek met garantie rechtstreeks bij de eigenaar. Je voordeel: direct in contact met verhuurder, aan beste huurtarieven en gratis reserveringskosten.

Er graag tussen uit voor een verblijf in de Ardennen? Wij hebben de keuze in drie vakantiewoningen in de Ardennen, vanaf 2 tot 15 personen.

Wil je niet te ver reizen en toch een super vakantie beleven met familie en/of vrienden? Ga dit beleven in de Belgische Ardennen en verblijf in één van de ruime vakantiehuizen met privé binnenzwembad in de Ardennen

Kies één van de drie vakantiehuizen met keuze in 4, 6 of 7 slaapkamers en keuze in 4 of 5 badkamers.

Veel entertainment met biljart, tafelvoetbal, ping-pong, jeu-de-boulesbaan.

Met overdekt heerlijk verwarmd prive-zwembad, sauna en jacuzzi kan je hier ontspannen genieten van een wellness moment. Naast de gezelschapspelletjes, sjoelbak is er ook een biljart, tafelvoetbal, ping-pong en jeu-de-boulesbaan aanwezig. Vanop het terras kan je relaxen met uitzicht op de Ardeense valleien.

  • Ardennen vakantiewoning met privé zwembad voor 2 à 8 personen

Villa Bois Riga : Gezellig vakantiehuis met 4 slaapkamers, 4 badkamers, privé zwembad, lekker relaxen in de sauna, jacuzzi, wellnessruimte. Deze vakantiewoning is zeer kindvriendelijk. Privacy: veel rust en privacy. Hier kan je met een goed boek, puzzel of gezelschapspel vanuit de living en vanop het terras genieten van het ademebenemend mooi uitzicht over de valleien. Meerdere wandelkaarten ter beschikking in de woning. Je start je wandeling aan de woning ofwel in de buurt van Durbuy, Moressée, Hotton voor leuke boswandelingen. Of vertrek in Barvaux voor een ontspannen wandeling naast de rivier en bewonder de kayakkers.

  • Ardennen vakantiewoning met privé zwembad tot 15 personen

Villa Paradis Durbuy’ is een luxe vakantiewoning met 7 slaapkamers en 5 badkamers. Je kan hier heerlijk zwemmen in het privé binnenzwembad en ontspannen in de wellnessruimte met sauna en jacuzzi. Er is een biljart, ping-pong, tafelvoetbal, sjoelbak, speeltuin in de tuin en een privé jeu-de-boulesbaan. Deze vakantiewoning hoort bij de beste vakantievilla’s in de Ardennen en is zeer kindvriendelijk. Ruime living met 15 zitplaatsen aan tafel. Hier kan je allen samen ontbijten, lunchen en dineren aan tafel! Bij goed weer kan je vertoeven op het grote terras,  hier ook plaats tot 15 personen, en met prachtig uitzicht over de valleien. 

Er is voldoende ruimte en privacy voor iedereen zodat je kan genieten van een leuk en ontspannen verlof. In de grootse tuin kom je helemaal tot rust terwijl de kinderen zich uitleven in de speeltuin, op de jeu-de-boulesbaan of tennis op het privé tennisterrein (op beton), ofwel in de buurt op tennisbanen op gravel.

Villa BeauxRegards Durbuy is een knusse, charmante vakantiewoning met 6 slaapkamers, 5 badkamers, ontspanningsmogelijkheden en waterpret met privé overdekt verwarmd zwembad, overdekt in de winter en steeds op 29°C. Er is ook een sauna aanwezig en je kan relaxen in de buitenjacuzzi. De vakantievilla met typische Ardeense sfeer hoort bij de allerbeste vakantievilla’s in de Ardennen en is zeer kindvriendelijk. Lekker genieten op je privé, veilig terras met een panoramisch uitzicht. De hond mag meekomen mits alles netjes te houden in en rondom de woning. De vakantiewoning is zeer rustig gelegen met volledige privacy en vlakbij Durbuy. Een vakantiewoning waar je je onmiddellijk thuis voelt.

Wil je meer persoonlijkheid en leuk ontvangst voor je vakantiehuis inclusief rechtstreeks boeken bij de Eigenaar?

Boek dan Villa Paradis Durbuy, Villa BeauxRegards Durbuy of Villa Bois Riga Durbuy, deze drie vakantiewoningen met Wellness horen bij de allerbeste vakantievilla’s in de Ardennen. Het directe contact met de Nederlandstalige eigenaar, kan je je vakantiehuis voordeliger boeken en je hoeft geen reserveringskosten te betalen.

Wens je meer info en tarieven?

Klik hier voor aanvraag of stuur een mail naar info@ardennenvakantievilla.be, vermeld het aantal aanwezige personen en de gewenste periode.  

Contacteer ons nu voor meer info en vrijblijvend advies of een gewenste reservatie.