ArdennenVakantievilla.be met luxe zwembad, sauna, jacuzzi en met 3 tot 7 slaapkamers, 2 tot 5 badkamers.

Zorgeloos op vakantie met de kinderen in de Ardennen

Een vakantiewoning  met privé zwembad staat bij veel Belgen en Nederlanders hoog op het verlanglijstje! Je kunt je kinderen geen groter plezier doen dan samen te verblijven in één van een luxueuze of charmante vakantiewoning met zwembad-jacuzzi-sauna , aldus Rudy Beckx, eigenaar Ardennenvakantievilla.be, met drie kinderen zelf ervaringsdeskundige. 

De Belgische Ardennen zijn de perfecte bestemming wanneer je er even tussenuit wil met familie of vrienden. Het perfecte adres dat gemakkelijk te bereiken is met eigen vervoer. Dit maakt de regio een fijne bestemming voor een week of weekendje weg.

‘Villa Paradis Durbuy’ en ‘Villa BeauxRegards’, reeds 10 jaar met de score van 4 sleutels als beste vakantievilla's in de regio Durbuy'.  

Tourisme Wallonië (Commissariat général au Tourisme):  na een strenge en zorgvuldige selectieprocedure door experts kregen onze vakantiehuizen een officiële classificatie van 4 sleutels. Deze 4 sleutels betekent de hoogste score, een uitstekend comfort en de goede kwaliteit van de vakantiewoningen garandeert.

Meer info: ArdennenVakantievilla.be  

Als eigenaar zijn we dan ook fier met deze onafhankelijke beoordeling en beloning met de mooiste score van 4 sleutels. Het geeft ons een extra boost om wekelijks tevreden huurders te verwelkomen... Voor hun jaarlijkse vakantie eisen huurders terecht kwaliteit waarvoor Villa Paradis Durbuy en Villa BeauxRegards voor bekend staan. 

Warm onthaal door lokale gastvrouw of eigenaar bij ArdennenVakantievilla.be 

Het succes van uw vakantie hangt niet alleen af van de kwaliteit van het vakantieverblijf! We besteden ook enorm veel aandacht aan het onthaal. We hechten veel belang aan een warme en persoonlijke ontvangst. U wordt ofwel persoonlijk door de Nederlandsetalige eigenaar ontvangen of door een lokale gastvrouw. Het is een waar genoegen u bij ons te mogen verwelkomen! We staan tot uw beschikking en zijn discreet. We bezorgen u graag alle informatie over het vakantieverblijf, zoals werking jacuzzi, zwembad, sauna, sorteren afval,… en goede tips om de streek te ontdekken: bakker, beenhouwer, kaasroute rondom Somme-Leuze, restaurants, activiteiten, musea, ....

Bij dringende vragen kan je alle dagen terecht bij de eigenaar/verhuurder.

Voor meer in of mail naar info@ardennenvakantievilla.be

Meer info over onze tarieven, klik hier   

Vakantievilla Ardennen met luxe zwembad

Ook sauna, jacuzzi nabij Durbuy gelegen, met 2 tot 7 slaapkamers en tot 5 badkamers.