‘Villa Paradis Durbuy’ vakantiewoning in de Ardennen met sauna, jacuzzi, zwembad, vanaf 4 tot 15 personen.... 

Waar overnachten in de Ardennen? 

Wil je eens met vrienden, familie, kinderen en/of kleinkinderen even op adem komen en genieten in een sfeervolle vakantievilla met binnenzwembad, sauna, jacuzzi en uniek panoramisch uitzicht? 

Verblijf dan enkele dagen in ‘Villa Paradis Durbuy’!

Luxe ‘Villa PARADIS Durbuy’ met wellness

Luxe ‘Villa PARADIS Durbuy’ met wellness waaronder inpandig binnenzwembad, sauna, whirlpool-jacuzzi en een grootse tuin met prachtig uitzicht o.a. op de bekende Golf Five Nations Méan nabij Durbuy.   

De toegang tot ‘Villa Paradis Durbuy’ is een imposant portaal in Ardeense blauwe steen. In de woonkamer stroomt het zonlicht binnen door hoge panoramische ramen. Je kijkt uit op een oneindig, mooi golvend panoramisch landschap. De living en open keuken vormen één grote, hoge ruimte, met een klein niveauverschil, een soort van mezzanine. Er is een prachtige, gezellige houthaard in de living. Open luxe keuken.

Deze sfeervolle, elegante vakantiewoning met luxe binnenzwembad is een aanrader tot 15 personen om heerlijk te relaxen tijdens de vier seizoenen. Met zeven comfortabele slaapkamers, vijftien bedden, één kinderbed (op aanvraag) en vijf badkamers is voor iedereen de nodige privacy gegarandeerd. 

Alle bedden, met Sealy topmatrassen, zijn bovendien opgemaakt met zeer zacht geweven Egyptisch bedlinnen. Ook slapen is hier zalig!

Tot 15 personen welkom, 7 slaapkamers met kwaliteitsmatrassen van SEALY, 5 nieuwe badkamers. 

SFEERVOL BINNENZWEMBAD IN VILLA PARADIS DURBUY

Een groots binnenzwembad, een extra troef en het ganse jaar op 29°C. Acht meter lengte en de led-verlichting zorgt voor een aangename sfeer. 

‘Villa Paradis Durbuy’ is de ideale vakantiewoning voor een weekend, midweek of één week te verblijven samen met vrienden en/of families met kinderen en kleinkinderen. 

Er staat een biljart- en ping-pong-tafel, tafelvoetbal, badminton en sjoelbak. In de tuin, meer dan 1 ha groot, bevindt zich een privé jeu-de-boulesbaan, een tennisterrein en een speeltuintje. De gasten beschikken over een extra ijskast, diepvries, wasmachine, droogkast en gratis WiFi! Barbecue in de tuin.

‘Villa Paradis Durbuy’ = gezellig logeren in stijl met veel ruimte per gast!

Voor meer in of mail naar info@ardennenvakantievilla.be

Meer info over onze tarieven, klik hier   

Vakantievilla Ardennen met luxe zwembad

Ook sauna, jacuzzi nabij Durbuy gelegen, te huur vanaf 6 tot 15 personen. Te huur tot 7 slaapkamers en tot 5 badkamers.

Terug naar NIEUWS