28 dec tot 3 januari: Oudejaarsavond 2020/2021. Info: Tel. 0475 37 00 30

Oudjaar 2020 - NIEUWJAAR 2021 VIEREN IN DE ARDENNEN nabij Durbuy

Waar gaan we Oudjaar en Nieuwjaar  vieren? Al in de Belgische Ardennen geweest? Te midden van pittoreske valleien liggen onze vakantiehuizen / -villa’s in de Ardennen vlakbij Durbuy. Zoekt u een vakantiehuis met privé zwembad, jacuzzi en/of sauna? Reserveer nu Villa Paradis, het perfecte verblijf om oud en nieuw te vieren met uw vrienden of familie. Begin het nieuwe jaar in alle schoonheid met een geslaagde oudejaarsavond. Bekijk onze vakantievilla’s om oud en nieuw in de Belgische Ardennen door te brengen.

OUDEJAARSAVOND te huur vakantievilla met privé zwembad: vanaf 28 dec. 2020 tot 4 januari 2021 te huur, genieten in een gezellige, Ardeense sfeer.

Wil u deze oud en nieuw samen met uw gezelschap doorbrengen? ArdennenVakantievilla.be staat voor twee vakantiehuizen / -villa’s met een gezellig Ardeens kader waar u van droomt. Prachtig panoramische uitzichten en u kijkt ernaar door het venster van uw comfortabele warme zitkamer. U hebt zonet van het binnenzwembad en/of overdekt buitenzwembad en een kwartiertje in de sauna genoten. U bent klaar voor oudejaarsavond. Na een heerlijk diner blijft u gezellig samen op tot middernacht, om mekaar van harte gelukkig nieuwjaar te wensen. Alle ingrediënten voor een zorgeloos nieuwjaarsfeest zijn verenigd in uw droomverblijf.

Vier de jaarwisseling in onze vakantiehuizen. U bent  zeker van een onvergetelijk nieuwjaarsfeest!

Vier oudejaarsavond 2020 in een vakantiehuis en ga enkele dagen genieten in de Ardennen. ... Beleef een fantastische jaarwisseling in  de Ardennen.

Vakantievilla's met zwembad te huur tijdens Kerstvakantie december 2020 - Oudjaar 2020 / Nieuwjaar 2021. Ofwel nu reeds boeken voor 2021/2022

Oudjaar/Nieuwjaar vanaf maansdag 28 december 2020 tem zondagavond 3 januari 2021.

Interesse? Mail voor meer info naar :  info@ardennenvakantievilla.be Vraag naar onze alles-inbegrepen tarieven.

Ook te huur: weekends in januari vrijdag tot en met zondagavond