Oudejaarsavond . Info: Tel. 0475 37 00 30

Oudjaar- NIEUWJAAR VIEREN IN DE ARDENNEN nabij Durbuy

Waar gaan we Oudjaar en Nieuwjaar  vieren? Al in de Belgische Ardennen geweest? Te midden van pittoreske valleien liggen onze vakantiehuizen / -villa’s in de Ardennen vlakbij Durbuy. Zoekt u een vakantiehuis met privé zwembad, jacuzzi en/of sauna? Reserveer nu Villa Paradis, het perfecte verblijf om oud en nieuw te vieren met uw vrienden of familie. Begin het nieuwe jaar in alle schoonheid met een geslaagde oudejaarsavond. Bekijk onze vakantievilla’s om oud en nieuw in de Belgische Ardennen door te brengen.

OUDEJAARSAVOND te huur vakantievilla met privé zwembad: te huur, genieten in een gezellige, Ardeense sfeer.

Wil u deze oud en nieuw samen met uw gezelschap doorbrengen? ArdennenVakantievilla.be staat voor twee vakantiehuizen / -villa’s met een gezellig Ardeens kader waar u van droomt. Prachtig panoramische uitzichten en u kijkt ernaar door het venster van uw comfortabele warme zitkamer. U hebt zonet van het binnenzwembad en/of overdekt buitenzwembad en een kwartiertje in de sauna genoten. U bent klaar voor oudejaarsavond. Na een heerlijk diner blijft u gezellig samen op tot middernacht, om mekaar van harte gelukkig nieuwjaar te wensen. Alle ingrediënten voor een zorgeloos nieuwjaarsfeest zijn verenigd in uw droomverblijf.

Vier de jaarwisseling in onze vakantiehuizen. U bent  zeker van een onvergetelijk nieuwjaarsfeest!

Vier oudejaarsavond in een vakantiehuis en ga enkele dagen genieten in de Ardennen. ... Beleef een fantastische jaarwisseling in  de Ardennen.

Vakantievilla's met zwembad te huur tijdens Kerstvakantie december- Oudjaar  / Nieuwjaar  Ofwel nu reeds boeken .

Interesse? Mail voor meer info naar :  info@ardennenvakantievilla.be Vraag naar onze alles-inbegrepen tarieven.

Ook te huur: weekends in januari vrijdag tot en met zondagavond