Info & reservatie

Sfeervolle vakantiehuis met nieuw zwembad Ardennen BeauxRegards Durbuy tot 15 personen

Villa BeauxRegards: ook ideaal voor families met jonge kinderen en tieners.  Zoek je een vakantiehuis in de Ardennen met nieuw luxe zwembad, sauna, jacuzzi? Hierbovenop nog eens een uniek prachtig panoramisch uitzicht? Dan is BeauxRegards iets voor u: een charmante vakantiewoning, tot 15 personen welkom (Kinderbed op aanvraag) met 6 slaapkamers5 badkamers. Een echte aanrader dankzij zijn sfeervolle, typische Ardeens interieur hetgeen aangename warmte uitstraalt ! Nu met een nieuw, luxe zwembad bij: terwijl je zwemt heb je een fantastisch uitzicht over de valleien: uniek voor de Ardennen!  Als eigenaar zijn we hier fier op dit 'Infinity Pool'. 

Vakantievilla Beaux Regards met een uniek panoramisch uitzicht vanop je privé terras!

Ook voor kinderen is het er genieten met een aparte speelkamer, een zithoek met extra TV-scherm voor Play-Station en een leuke tuin. Verder kunnen ze zich uitleven met sjoelbak, allerlei spelletjes. Privé petanquebaan  (jeu-de-boules) in de grootse privé tuin. Mening van nationale kranten GvA/BvL:  "BeauxRegards, heeft zijn naam trouwens niet gestolen. Vanaf het grote, brede balkon heb je een uniek panorama-uitzicht en op het nieuwste zwembad ! De locatie is ronduit magistraal en je voelt je er meteen thuis. Het interieur is recent vernieuwd en typerend voor de Ardennen. Residentieel gelegen zodat je in alle rust en privacy kan genieten. Wifi internet gratis".

Breng eens een weekend bij ons door en laat u overtuigen door ons gepassioneerd entourage. Puur geluk overdragen op een gemoedelijke manier in een sfeervol kader … iedere keer tevreden huurders, dat is ons doel!

Honden zijn bij ons welkom mits vooraf te reserveren en alles netjes te houden volgens Alg.Reglement.

Interesse? Klik hier

Meer lezen
Info & reservatie

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van ArdennenVakantievilla ®