Info & reservatie

Te huur Vakantieverblijf in de Ardennen met een schitterend panoramisch uitzicht

Een charmante vakantiewoning in de Ardennen met typisch Ardennen interieur en een panoramisch uitzicht? Aan vakantiewoning BeauxRegards (met sauna en jacuzzi)  bevindt zich een riant terras met adembenemend mooi uitzicht. Geweldig om te aperitieven, lunch of dineren.

Villa BeauxRegards heeft een uniek panoramisch uitzicht over de valleien. Je kan er mooie wandelingen in de Ardeense valleien maken, gelegen naast een riviertje. Ook fietsen en mountainbiken is er erg in trek. Op aanvraag zorgen wij voor MTB-fietsen aan huis.

Op wandelafstand vind je de schitterende golfbaan Five Nations. Hier kan je ook iets gaan drinken of eten. En natuurlijk behoort een culturele tocht tot de mogelijkheden. De streek Durbuy, Barvaux, Hotton, Wéris, Heyd staat bol van de karakteristieke dorpjes. Verder is er nog Adventure Durbuy, mini-golf, grotten Hotton, kayakken in Barvaux, Route du Fromage, quads, vissen, boerengolf, enz.

Natuurliefhebbers zullen het zich alvast niet beklagen. Zo kan je hier prachtige wandelingen maken van 6 tot 15 km langs de Ardeense riviertjes. Herfst, winter, lente, zomer: in de Ardennen is het steeds ontspannen en genieten!  Proef zeker de lokale abdijbieren of bezoek de ambachtelijke brouwerij in de buurt. In december zijn er de bekende kerstmarkten in de Ardennen, zoals in Durbuy.

In BeauxRegards : tot 14 personen + 1 logeerbed ofwel een kinderbed, er zijn 6 slaapkamers, 5 badkamers.

Te huur Vakantieverblijf in de Ardennen met een schitterend panoramisch uitzicht.

Honden zijn bij ons welkom mits vooraf te reserveren en alles netjes te houden volgens Alg.Reglement.

Interesse? Klik hier

 

Meer lezen
Info & reservatie

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van ArdennenVakantievilla ®