Info & reservatie

Vakantiewoning met zwembad - sauna tot 15 personen Beaux Regards in de Ardennen

Wie op zoek is naar een sfeervolle vakantiewoning in de Ardennen, vindt hier ongetwijfeld de vakantievilla van z’n dromen :  Villa BeauxRegards. Deze kindvriendelijk vakantiewoning, zeker ook voor kleine kinderen, kan gehuurd worden met maximaal 15 personen, er zijn 15 bedden en één kinderbed op aanvraag.

Om onze huurders en de kookliefhebbers nog meer te verwennen, is er een trendy keuken geïnstalleerd. Deze open keuken is ingericht met Whirlpool oven, microgolf magnetron, grote ijskast, afwasmachine, Senseo toestel, extra koffietoestel, veel ruime kasten en sfeervolle bartoog. Ook wie buiten wil koken, zit hier goed. Terwijl je een lekker stukje vlees op de barbecue legt, geniet je van het weidse prachtige uitzicht.

Daarnaast is er een gezellig ingerichte living aanwezig. Deze sfeervolle woonkamer beschikt over een LCD-TV. Er is een lange tafel om te dineren en een toffe bar. Wensen de kinderen met Play-Station te spelen? Dit kan in BeauxRegards, nu een zithoek met extra TV-scherm, aparte speelkamer. In deze vakantievilla tref je totaal 6 slaapkamers en 5 badkamers. 

Gîte BeauxRegards is voorzien van een privé-parking en is toegankelijk voor rolstoelpatiënten.

Honden zijn bij ons welkom mits vooraf te reserveren en alles netjes te houden volgens Alg.Reglement.

Interesse? Klik hier

Meer lezen
Info & reservatie

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van ArdennenVakantievilla ®