Info & reservatie

Te huur Villa Paradis in Somme-Leuze nabij Durbuy met inpandig luxe zwembad, wellness, mooie houthaard, privé jeu-de-boulesbaan

Wie een sfeervolle vakantiehuis in de Ardennen met zwembad zoekt, wordt verwend in het gloednieuwe 'Villa Paradis'. Wens je een aangenaam, sfeervol vakantievilla?

In Villa Paradis zijn er 7 slaapkamers = tot 15 personen bedden  (kinderbed op aanvraag), (+ extra personen kunnen bij de buren slapen mits de vooraf te boeken en te reserveren), 5 badkamers en ook ideaal vakantiewoning voor kinderen! Door toerisme Wallonië aanvaard bij de allerbeste vakantievilla's in de Ardennen! Je kan er genieten van een nieuw luxe binnenzwembad (8 meter lengte !), sauna, whirlpool-jacuzzi, speelruimte voor kinderen, een ruime living met prachtige houthaard, mooi panoramisch uitzicht, mooie privé tuin op meer dan 1ha met speeltuintje, privé petanquebaan (jeu de boules) en privé tennisterrein! Verder een biljart, tafelvoetbal (sjotterbak), ping-pong tafel binnen en buiten, enz...  Als eigenaar bieden wij onze huurders een sfeervolle vakantiewoning inclusief persoonlijke, Nederlandstalige service! Te huur Villa Paradis in Somme-Leuze nabij Durbuy met inpandig luxe zwembad, wellness, mooie houthaard, privé jeu-de-boulesbaan.

Honden zijn bij ons welkom mits vooraf te reserveren en alles netjes te houden volgens Alg.Reglement.

Interesse? Klik hier

Meer lezen
Info & reservatie

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van ArdennenVakantievilla ®